2014 Abed Mahfouz Gece Elbisesi ve Abiye Tasarımları

02:43 by Unknown

2014 Abed Mahfouz gece elbiseleri ve abiyeleri, 2014 gece elbisesi, 2014 abie, abiye modelleri, gece elbisesi modelleri, uzun elbise, uzun abiye, yırtmaçlı abiye
Evet bayanlar yine sizlerle göz kamaştırıcı bir koleksiyonu Abed Mahfouz tasarımlarını buluşturuyoruz. 2014 senesi için hazırlanan sayısız tasarımlar içinde yerini alan ve oldukça göz dolduran bu elbiseler gerçekten kendine aşık ediyor. Tül, ışıltı ve satenin eşliğinde can bulan bu elbiseler her kadının aklını başından alabilecek kesim ve çizgilere sahip.
Özellikle kendine güvenen ve katılacağı gecede göz kamaştırmak isteyen bayanlarımızın kesinlikle göz atması gereken bu çalışma gardıroplarınızda ki elbiselerin oldukça değerini düşürebilecek farklılığa sahip. Bu radikal anlamda değişikliği ve sıradanlığa isyan eden çizgilerle karşılaşınca aklınızda moda ve elbise denince oluşan sıradan izlenimler tuzla buz olacağa benziyor.
Tek renk üzerinde çalışılan bu elbiseler zaten oluşturduğu yaratıcı esintilerle farklı bir renge ihtiyaç bile duymamış. Özellikle seçtiğimiz Aliexpress Türkçe elbiselere baktığınızda uzun elbiselerin yoğunlukta olduğunu göreceksiniz ve bu elbiseleri gördüğünüzde ne yazık ki kısa elbise algılarınız bir süre kapanacağından kısa gece elbisesi arayışında olanlar bile farkına varmadan uzun elbise giyinme konusunda fikirlere sahip olacak bir şekilde sitemizden ayrılacaklar.
 Kısa elbise konusunda pek çabalamayan Abed Mahfouz bu elbise de diz üstü kesimi tercih ederek bizleri şaşırtmış diyebiliriz. Ten renginin tül ve ışıltılarla buluştuğu, saten v yaka gelen ve göğüste dekolyesi olan bu elbise tahmin ediyoruzki bu modelden ziyade esmer bayanlarımızın teninde daha hoş bir görünüme ulaşacaktır.
 Yine ten rengi üzerinden giderek yorumlayacağımız bu elbise de etek kesiminin püfür püfür uçuşması yırtmaçla aldığı ayrı hava ve ışıltılı boleronun birleşimi adeta büyüleyici bir sadelikle şıklığın buluşmasını sağlamış.















0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !