2015 Sonbahar-Kış Sokak Modası

08:21 by Unknown
2014 sonbahar-kış sokak modası, 2014 sokak modası, 2014 trendleri, deri ceket, deri etek, deri şort, deri pantolon, düşük bel pantolon, yüksek bel pantolon, yüksek bel etek, ayakkabı modelleri

Her yeni yıl yeni bir moda akımını da kendisiyle birlikte getirirken 2015 yılı için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Çünkü bu sene inanın kafanız baya karışacağa benziyor. Genel olarak deri üzerinde yoğunlaşan tasarımcılar ayrıca geçmiş yılların kareli kumaşlarını, örgülerini, yüksek bel, bol ve salaş gibi ögelerini de biraraya getirerek çok farklı kombinlerin ortaya çıkmasını sağlayacağa benziyorlar.

Başta deri ceketi olmayan bayanların en yakın zaman da bir deri ceket edinmeleri oldukça faydalarına olacak ki deri şort ve eteklere sıra gelebilsin. Düşük bel takıntılı bayanlarımızın pantolon, şort ve etek konusunda kararlı olup yüksek bel modaya ayak uydurabileceklerini düşünüyoruz. Özellikle kot ve deri pantolon ve etekler genel olarak yüksek bel olarak sizlerin karşısına çıkacak ve inanın doğru kombinlerle bence düşük bel alışkanlığınızdan yavaş yavaş kopabileceksiniz. Avrupa sokaklarına baktığımızda bizde vazgeçilmez olan ince olsun, opak olsun çorap olayında da bir farklılık var genelde çoraptan mini de giyseler uzak bir anlayışı tercih etmişler. Bunun dışında asker tarzda montlar ve pantolonlar da cabası.
Bu sert değişikliklerin dışında rengarenk gömlekler, kurdeleler, rengarenk paltolar, kazaklar ve etekler yine sokaklarda bayanlarımızın üzerlerinde görebileceğiniz tasarımlar olacak. Ayrıca yine bir dönem moda olan bol paça pantolonlar yine gardıroplarınıza girecek gibi duruyor. Bu sonbahar ve kış modası kıyafetler konusunda bu durumda olacak ayakkabılara gelince durum pek farklı değil. Yüksek kare topuklu ayakkabılar, birbirinden farklı çizmeler özellikle taşlı ve zımbalılar ağırlıkta, yine stiletto ayakkabılar sizlerin şıklığına şıklık katacak gibi görünüyor. Evet hanımlar sunacağımız fotoğraflarla 2014 sokak modası kafanızda iyice netleşecek. İyi seyirler.





















0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !