Gelinlik Modelleri - Yüzlerce Marka Burada

10:08 by Unknown



Herkese merhaba, konu başlığından da anlaşılacağı üzere, online olarak gelinlik modelleri arayan herkes aradığı modele kolaylıkla ulaşabilsin diye, neredeyse tüm  markaların en yeni gelinlik modellerini bu konu başlığı altında sizlere sunuyorum. Genel olarak gelinlik markalarının 2014 gelinlik modelleri ile başlayıp zamanla yeni sezon markafoni  ürünlerini de sizlere yavaş yavaş sunacağım. 


Diğer sitelere nazaran Elbise Vitrininde hem gelinlik modellerini, hem hangi gelinliğin hangi markaya ait olduğunu hemde adres ve fiyat seçeneklerini bu konuda bulabilirsiniz. Gelinlik modellerini , Uzun ve kısa gelinlik modelleri altında 2 kategoride sizlere sunacağım, ayrıca ara dönemlerde, şık indirimleri de bu konu altında takip edebilirsiniz. Mağaza mağaza gezmeden tüm gelinlik modelleri ve gelinlik fiyatları için bizi sık sık ziyaret edin.

AKAY GELİNLİK MODELLERİ


akay 2014 gelinlik modelleri, gelinlik, akay, 2014, kısa gelinlik, gelinlik koleksiyonu
Yerli markalar içinde oldukça tercih edilen gelinlik markası akay, birbirinden yetenekli tasarımcıların ellerinde hayat bulan çok şık gelinlik koleksiyonlarını sizlerle buluşturuyor. Akay 2014 Gelinlik koleksiyonlarında, Sezanur Akay 2014 Gelinlik Modelleri, Akay 2014 Premium Gelinlik Modellerini ve Akay 2014 Dream Gelinlik Koleksiyonuna  ve Gelinlik fiyatlarına aşağıda linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz.







DAİ GELİNLİK MODELLERİ



Dai markası özellikle farklı ve sıradışı gelinlik modelleri arayan bayanlara yüzlerce farklı seçenek sunan kaliteli markalardan bir diğeri. Dai 2014 gelinlik modellerinde, dantelli gelinlikleri, askılı modelleri, uzun gelinlik modellerini bulabilirsiniz. Markanın mağazası ise Ankara da yer almakta. Aşağıda linki tıklayıp Dai 2014 Gelinlik modellerini ve Gelinlik Fiyatlarını inceleyebilirsiniz. 











PRONOVİAS GELİNLİK MODELLERİ



pronovias 2014 gelinlik modelleri
İspanya'nın ve dünyanın en tanınmış gelinlik markalarından biri olan Pronovias, ülkemizde de oldukça ilgi çeken bir marka. Genç bayanların gözdesi olan pronovias gelinlik modellerinde ,dantelli ve tüllü gelinlik modellerinin en şık hallerini bulmanız mümkün. Marka şimdiden 2015 yılı için erken rezervasyonlara başladı bile, önümüzdeki yılın modellerini ilerleyen günlerde buradan sizlere sunacağım ama şimdilik 2014 Pronovias Gelinlik modelleri ile devam edelim. 







DREAMON GELİNLİK MODELLERİ



dreamon gelinlik modelleri 2014, gelinlik modelleri, gelinlik
Dreamon markasını duymamış olabilirsiniz. Eminim Dreamon gelinlik modellerini incelediğinizde, iyi ki haberdar oldum diyecekleriniz mutlaka olacaktır. Bünyesinde ki başarılı gelinlik tasarımcılarının ellerinde hayat bulan muhteşem tüller, şifon kumaşlar sizi prensesler gibi hissetmenizi sağlayacak. Narin ve masalsı gelinlik modellerinden Hoşlananlar Bence Dreamon 2014 Gelinlik modellerini mutlaka incelemeli. Markanın 2014 yazı için 3 adet birbirinden farklı gelinlik koleksiyonu bulunmakta. Bu koleksiyonlara ulaşmak için aşağıda vermiş oldum linki tıklamanız yeterli.





Miss Defne GELİNLİK MODELLERİ

Türkiye genelinde geniş bir bayi ağına sahip Miss Defne, 


1 yorum:

En Çok Okunanlar !