Massimo Dutti 2014 Elbise Modelleri

06:48 by Unknown

massimo dutti, 2014 elbise modelleri, elbise, elbise modelleri, tül elbise, drape elbise, tunik elbise, kısa elbise, deri elbise, gece elbisesi, günlük elbise


Lüks giyim ürünlerini uygun fiyatları ile bizlere sunan İspanyol markası Massimo Dutti, inditex grubunun bir diğer markalarından biri. Özellikle Malatya belirli zamanlarda yaptıkları indirimleri ile çok uygun fiyatlara yeni sezon ürünlerini bile alabileceğiniz marka, 2014 elbise modelleri koleksiyonu ile hayran kalacağınız çok şık elbise modellerini bizler ile buluşturuyor.


Massimo Dutti 2014 elbise modelleri, narin ama kırılgan çizgiler içeren, yumuşak ve hafif yaz esintilerini andıran birbirinden sıra dışı elbise modelleri ile benim gönlüme taht kurdu diyebilirim. İpek kumaşların, vizkosların, narin çiçeklerin güzelliği ile süslenen elbiseler bu yaza damga vuracak türden. Partilerde, ofis veya günlük giyim için onlarca farklı elbiseyi Massimo Dutti koleksiyonunda bulabilirsiniz. Özellikle ben çiçek desenli ve ipek elbiselere bayıldım.


Yukarıda gördüğünüz elbise gibi bir çok çeşit yazın sıcak havalarında, özgür ve canlı hissetmenizi sağlayacak. Pastel yeşil üzerine, koyu desenler elbiseye mistik bir güzellik katmış diyebilirim. Uzak doğu ezgilerini hatırlatan bu şık elbiseyi yaz günlerinde tercih edebilirsiniz.

Koleksiyonda ayrıca, deri gece elbiseleri, kısa gece elbiseler yer almakta. Pastel tonlar bir çok modelde bolca kullanılmış. Afrika kıtasının narin güzelliğini andıran kahve tonlarında ki elbiseler ofis için özellikle çok şık seçenekler oluşturmakta.  Yaza özel bu elbise koleksiyonunda ayrıca, drapeli elbise modelleri daha hareketli bir görüntü isteyenler, cepli elbise modelleri daha özgür bir görüntü isteyenler, tunik elbiseler ise yılların eskitemediği nostaljik bir görüntü isteyenler için ideal. Massimo Dutti 2014 elbise modellerinde, geçmişim ve şimdinin tüm güzelliklerini bulacağınızı garanti ederim. Çiçeklerle dolu bir gardrop dilerim herkese.





























0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !