Love My Body 2014 Elbise Modelleri

05:52 by Unknown


love my body, 2014 elbise modelleri, büyük beden elbise, garnili elbise, payetli elbise, desenli elbise, siyah elbise, şık elbise,


Büyük beden elbise bulamayanlar için artık çok şık marka seçenekler mevcut. Bu markalardan biride bir çoğunuz mutlaka bildiği Love my triGonometri body, adından da anlaşılacağı üzere bedeni ile barışık tüm hanımlara hitap eden standart bedenlerin dışında büyük beden elbise modelleride üreten marka, yaza özel birbirinden şık elbise modellerini moda severler ile buluşturuyor. Markanın 2014 elbise modellerini gelin hep beraber inceleyelim. 


             

Love my body 2014 elbise modellerini tanıtmamın sebeplerinden biride internette çokça büyük beden elbise aramaları. Artık çok fazla vakit harcamadan direk sizi Love my body mağazalarına doğru uğurlayalım. Marka Bu sene dantelli elbiseleri olsun, garnili elbiseleri olsun, kısa elbise modelleri olsun, iş ve günlük giyim için çok şık seçenekler hazırlamış diyebilirim. Hem rahat hem spor hemde iş için birçok elbise modeli çok uygun fiyatları ile sizleri bekliyor. Yılın en trend akımı olan dantelli elbise modellerini bu koleksiyonda bulabilirsiniz. Truvakar kol elbise modelleri dantel işlemeler ile süslenmiş. Genel olarak siyah elbiseler ön planda tutulmuş. DEri ise bir çok elbisede ince bir detay olarak göze çarpmakta. Yazın en trend elbiseleri genelde çiçekli ve baskılı elbise modelleridir.

 Love my body 2014 elbise modellerinde baskılı elbiselerde yer almakta. Yaka seçeneklerinde ise, degaje yakalar, pencereli yakalar ve bazı modellerde yaka etrafında kullanılan parlak taşlar siyah elbiselere çok yakışmış diyebilirim. Yaza merhaba demeden önce elbise alacaklar ve büyük beden elbise arayanlar Love My Body 2014 Elbise koleksiyonuna göz atmalılar.

























0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !