Pull And Bear 2014 Elbise Modelleri

05:02 by Unknown

pull and bear, 2014 elbise modelleri, elbise, çiçekli elbise, kısa elbise, dantelli elbise, tüllü elbise, gece elbisesi,

Her zaman tıklım tıklım mağazaları, genç ve özgür ruhlu tarzı ile ülkemizde oldukça tutulan markaların başında yer alan pull and bear yaza özel 2014 elbise modellerini satışa sunuyor.
Yaz ve pull an bear kelimeleri yan yana gelince haliyle ortaya canlı renkler, kusursuz çizgiler ve özgür modeller geliyor. Yazın en canlı elbiseleri pull and bear mağazalarında moda severleri bekliyor.

retro elbise, nostaljik elbise, 2014 elbise modelleri, çiçekli elbise, pull and bear

Pull and bear 2014 elbise modellerinde, bir çok farklı tarzı bir arada görmek mümkün. Geçmişin amerikan stilini günümüz moda çizgileri ile birleştiren marka, retro çizgiler, grunge kesimler, salaş tarzları bir arada kusursuz bir biçimde harmanlıyor. Özellikle çiçek desenli elbiseler, kısa elbiseler ve siyah elbise modelleri arayanların mutlaka incelemesi gereken bir koleksiyon ortaya çıkmış. Dantel ise koleksiyonda kullanılan en şık detaylardan bir tanesi. Kolları dantelli elbiseler, sırtı dantel desenli elbiseler, hafif kumaşlar, hareketli tüller bu elbiseleri benim favorim yapmaya yetti de arttı bile. Günlük giyimde bol kesim elbiseleri, esneyen elbise modellerini, gece için dar kesim siyah elbiseleri, dantelli ve dekolteli elbiseleri kesinlikle incelemenizi öneririm. Keyifli günler.





















0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !