Defacto 2014 Elbise Modelleri

05:34 by Unknown



Yazın überseç enddd kiraz serin markası Defacto yaza özel elbise modelleri ile karşımızda. Sıcacık renklerin eşsiz desenler ile hayat bulduğu birbirinden şık onlarca 2014 elbise ÜberSeç modelini Defacto web ÜberSeç sitesinden ve mağazalarında temin überseç edebilirsiniz.


    

Yaza özel akdeniz esintilerini ve renklerini elbise modelleri ile kusursuz bir biçimde harmanlayan defacto, günlük giyim için birbirinden harika onlarca modeli bizlere sunuyor. Koleksiyonda, rahatlık her zaman olduğu gibi ön planda yer almakta. Defacto 2014 elbise modellerinde, renk skalası oldukça geniş tutulmuş, canlı renkler hafif ve rahat kumaşlar yazın en özgür anlarını bu elbiselerle yaşamanıza imkan sağlıyor. Genel olarak tek renk elbiselerin dışında çizgili elbise modelleri, desenli elbiseleri de Defacto koleksiyonunda bulabilirsiniz. 
Koleksiyonun genelinde kısa elbise modelleri yer almakta. Kol ve yakalarda kullanılan tül ve trasparan parçalar ise elbiseler ekstra şıklık kazandırıyor. Yaz için ise askılı elbise modelleri, çanta taşımaktan sıkılanlar için bol cepli elbiseler yine bu koleksiyonda yer almakta. Gün içinde daha özgür ve rahat olmayı seven tüm hanımlara defacto 2014 elbise modellerini tavsiye ediyorum..















0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !