2014 Landa Gece Elbiseleri ve Abiyeler

01:33 by Unknown
2014 landa gece elbiseleri, 2014 landa abiye elbiseler, uzun abiye, yırtmaçlı abiye, ışıltılı abiye,2014 abiye, 2014 elbise2014 senesi içinde gece kıyafeti ve abiye ihtiyacı olacak bayanlar için detaylı araştırmalarımıza devam ederken sizlere yardımcı olmak adına neredeyse tüm farklı tasarımlara ulaşmaya çalışıyoruz ki benzer elbiselerden sıkılmış bayanlarımıza bir miktar yardımcı olabilelim. Yeni bir seneye girdiğimiz gibi yeni tasarımlar bizlerle buluşmaya başladı. 2014 yılı için yani tasarımlara imza atan markalardan biri de Landa. Landa gece elbiseleri ve abiyeleri aslında ülkemizde görmeye alıştığımız tarzda kıyafetler tasarlamış diyebileceğimiz gibi dikkat çekmek isteyen kadınlarımızın tercih edebileceği bir özelliğe sahipler.

Genel olarak uzun elbiseler üzerinde yoğunlaşan Landa markası kısa elbiselere fazla odaklanmamış. Elbiselerinde genelde parıltılı görüntüyü önemsemiş ve saten kumaşla da bu ısrarını devam ettirmiş diyebiliriz. Sadelikten yana olan bayanlarımızın seçim yaparken pek zorlanmayacağı bu tasarımların bir kısmını sizinle buluştururken yaptığımız yorumlarla da yardımcı olmaya çalışacağız.

 Kırmızı elbise genelde davetlerde gecelerde bayanların aklına ilk gelen ancak cesaret edemeyip vazgeçilen renklerden biridir. Bu elbise de özellikle yırtmaç konusunda cesur davranabilecek kadınlarımızın seçebileceği oldukça şık bir abiye elbise. Özellikle kırmızının üstüne işlenen motifler elbisenin değerini daha da arttırmış ve yırtmaçla birleşmesiyle çok ayrı bir hava katmayı başarabilmiş.
 Yazının girişinde de değindiğimiz gibi ışıltıya bu elbise de de yer verilmiş ve çok ta iyi yapılmış. Beyaz uzun derin yırtmaçlı bu elbise parıltının ve transparan detayların tam durması gereken yerde durduğu kol ve yırtmaçla asimetrik kesimin gayet mükemmel duracağı hoş bir elbise tasarımı.



















0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !