2016 Kısa Abiye Modelleri

04:08 by Unknown


2014 yılı içerisinde yapılacak davetlerde, özel gecelerde bayanlarımızın yine göz kamaştırması için birbirinden güzel abiye modellerine bir göz atmasını ve yapacakları tercihlerde yardımcı olmak adına size 2014 kısa abiye modelleri hakkında biraz bilgi verip bazı modelleri paylaşmak istedim.

Özellikle genç bayanlarımızın ve fiziğine güvenen bayanlarımız için kısa abiye modellerini önerebiliriz. Özellikle tül ve taş detaylı kısa abiyeler dediğimiz bayanlara güzel bir izlenim verebilecekleri gibi straplez kısa abiyeler, sutyen kesim kısa abiyeler sarı, pembe, yeşil gibi renklere ağırlık verildiğinde mükemmel bir görünüme kavuşabilir. Ayrıca özel gecelerde yine şık görünmek isteyen bayanlarımız önü kısa arkası uzun abiye modellerini tercih ederek yine gecenin özelliğini kendileriyle buluşturabilirler.

Bunlar dışında kokteyllerde, havuz başı partilerde dar kesim kısa saten elbiseler ya da taşlı, parlak kumaşlı elbiseler sizi gözlerin üzerinizde toplanmasına yardımcı olabilecektir. Sizinle paylaşacağımız bu abiye modelleriyle karar vermenizi kolaylaştırabileceğimizi umar keyifli alışverişler dileriz.

































































0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !