2016 Kış Modası

07:37 by Unknown
2014 kış modası, kış modası, deri mont, deri etek, deri tayt, leopar desenli palto, hırka, kazak, ekose kaban, kısa kazak
2014 yılına kış mevsimi tasarımlarıyla açılış yapan tasarımcılar birbirinden farklı model paltolar, hırkalar, ceketler, etekler ve daha neler nelerle siz bayanların karşısına çıkacak. Özellikle deri ve eski yıllardan kalma ekose tarza ayrıca klasik her kadının sevdiği leopar desenler yoğunluk oluşturmuş.

 Leopar desenli paltolar, ekose rengarenk kabanlar ve derinin sınırsız kullanıldığı deri montlar, deri etekler, deri pantolonlar vitrinleri süsleyecek bu sene. Eski moda kıyafetlerin tekrardan bizle buluşması dışında geleneksel motifli kıyafetler de inanın eski dememize bakmayın gerçekten çok hoş duracak siz bayanların üzerlerinde.
Ayrıca tayt giyinmeye düşkün bayanlarımıza yeni tasarımlardan yola çıkarak deri bir tayt, kısa bir kazak üstüne de düşük omuz yeni tasarım kabanlarla inanın çok trend bir görüntü yakalayabilirsiniz. Genel itibariyle bu sene düşük bel giyim biraz daha arka planda kalıyor. Pantolon ya da etek içine sokulan kazak ve gömlekler bu duruma alışkın olmayan bayanların deneyerek ortaya çıkacak görüntüye bayılacak diye düşünüyoruz. Özellikle fazla kilolarını kapatmak isteyen bayanlara düşük bel giyim alışkanlığınızdan vazgeçip bu tarza başlamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.
























0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !